Ihana syksy

Julkaistu

Koetko olevasi syksy ihminen?

 

Syksy tuo tullessaan valtavan kirjon erilaisia värejä. Suomen luonto on uskomaton ja mielettömän inspiroiva. Aurinkoisina päivinä tuntuu kuin kesä ei ikinä loppuisikaan. Harmaana ja utuisena päivänä taas tuntuu tunnelmalliselta ja talven odotus alkaa kutkuttaa mielenperukoilla.

Kynttilät ja lasi viiniä. Ai että <3

Ruskan värit antaa inspiraatiota valtavasti myös hiusten värjäykseen ja meikkaamiseen. Neljä vuoden aikaa ovat kyllä mieletön rikkaus <3

 

 

Sävykkyyttä syksyyn

Kesän haalistamat hiukset on ihana saada kauniiksi ja kiiltäviksi. Jos hiukset ovat kesän jälkeen hyvin kuivan ja karhean tuntuiset, hiukset kannattaa värjätä hieman miedommilla ja hoitavia ainesosia sisältävillä hiusväreillä. Diarichesse ja inoa hiusväreillä saamme aikaan upeita ja täyteläisiä lopputuloksia.

Suomalaiset saattavat turhan helposti epäröidä lämpimiä sävyjä. Ruusukultaiset, metallisen kupariset, pinkahtavat ja rusehtavat sävyt ovat kauniita ja saavat oikein suunniteltuna hiukset näyttämään jopa runsaammilta. Ne myös kuluvat kauniisti pois, mahdollistaen näin värisävyjen muuttamisen helposti.

Annetaan kuvien puhua puolestaan:

 

Väriä elämään

Syksyllä ja talvella saattaa tulla tunne, että kaipaa valoa ja väriä elämään. Eikä ihme, sillä kesän kaunis rusketus haihtuu ihoiltamme. Hiusvärit ovat hyvä keino piristää itseä ja sillä saamme ihoonkin kaivattua hehkua. Väritekniikoita ja värituotteita löytyy moneen lähtöön, joten olipa hiukset millaiset tahansa, vaihtoehtoja kyllä löytyy.  Aina ei ole pakko värjätä hiuksia kokonaan, raidoitukset, liukuvärjäykset ja erilaiset ositukset ovat helppo ja mukava tapa kokeilla uusia sävyjä joutumatta värjäyskierteeseen.

 

 

 

 

Jos olet epävarma minkälaista hiusväriä haluaisit tai, mikä voisi sopia sinulle, voit tulla käymään liikkeellämme. Hiustenleikkauksen yhteydessä on myös hyvä keskustella mahdollisista värjäyksistä, sillä kampaaja näkee minkälainen hiusten rakenne on ja mitä siihen olisi paras toteuttaa.

 

Aikaa meille voi varata kätevästi verkosta 24/7:

 

Ajanvaraus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *