Hiukset & hiuspohja kuosiin

Julkaistu

Kiireinen ja aktiivinen elämänrytmi aiheuttavat monille sen, että hiukset halutaan pestä joka päivä. Tällöin kannattaa miettiä millaisia tuotteita käyttää ja kuinka usein.

Kannattaa kääntyä kampaajasi/parturisi puoleen ja kysyä, minkälaista pesuväliä ja tuotteita hän suosittelisi sinulle ottaen huomioon hiuspohjasi, hiustesi kunnon sekä elämäntyylisi.

 

Ideaali tilanne on se, että hiuspohjassa ja hiuksissa ei ole ns. mitään ongelmia. Hiukset ovat kauniin näköiset, hyvän tuntuiset eikä hiuspohja tunnu epämiellyttävältä. Tällöin hiuksia tarvitsee pestä vaan silloin kun itsestä tuntuu hyvältä, tai tarpeelliselta.

 

Kérastase Specifique

Iho ja hiuspohja saattaa olla etenkin talvella kuiva ja kutiseva. Yleinen ilmiö on myös ihosta inhottavasti pölisevä hilse.

Asiakkaidemme suosikkituotteet talvisaikaan ovat Bain riche-dermocalm shampoo sekä Masque hydra-apaisant hoitonaamio.

Shampoo pesee hiuspohjan hyvin puhtaaksi, ilman kiristävää tunnetta. Hiukset jäävät pehmeän ja raikkaan tuntuisiksi. Tämä shampoo on myös miesten ehdoton suosikki.

Hoitonaamio on geelimäinen, joka mahdollistaa tuotteen käytön myös hiuspohjaan. Kutisevalle ja kuivalle hiuspohjalle täydellinen tuote, sillä naamion koostumus tuntuu miellyttävän viilentävälle hiuspohjassa.

Shampoo 30€, naamio 46€

Kolmas suosikkituoteemme on Suomalainen hiuspohjaan jätettävä hoitoneste. Tuotteen koostumus edesauttaa hilseen ja kutinan ehkäisyä. Nestemäinen tuotekoostumus on helppo levittää ja se tekee hiuspohjaan ihanan viilentävän tunteen.

Sopii kaikille, myös tämä on miesten suosiossa.

 

Ihosta ja hiuspohjasta on tärkeää pitää huolta, sillä se suojaa ihonalaisia kudoksia.
Terve iho estää ulkopuolelta tulevien kemiallisten aineiden, kaasujen ja mikrobien pääsyä kehon sisään. Mikäli hiuspohjassa on tulehduksia, paksua ja rasvaista hilsettä tai voimakasta kutinaa kannattaa kääntyä ihotautilääkärien puoleen.

 

Huomioitavia seikkoja

Mikäli käytät runsaasti muotoilutuotteita (hiuslakka, hiuspuuteri, hiusvaha, muotovaahto, suolasuihke jne.) kannattaa hiukset pestä välillä siten, että vaahdottaa hiukset shampoolla kahteen, ellei jopa kolmeenkin kertaan. Jotkut muotoilutuotteet voivat kertyä hiuksiin ja hiuspohjaan, joten on tärkeää huolehtia, että hiukset tulevat puhtaiksi. Näin pystytään välttymään hiuspohjan kutinalta ja mahdollisilta muilta hiuspohjan ongelmilta.

 

Hiusten ollessa helposti rasvottuvat kannattaa valita tuotteet, jotka eivät hoida hiusta liikaa. Pesuteholtaan hyvä shampoo on tällöin hyvä valinta ja hiusten huuhtelu runsaalla vedellä on erittäin tärkeää. Kun hiukset ovat erittäin lasimaiset ja veltot luonnostaan voi olla, että hoitoainetta ei tarvitse käyttää joka pesun yhteydessä tai jopa ollenkaan.

 

Kuivat, karheat, katkeilevat ja sähköiset hiukset janoavat usein kosteutta ja/ tai rakennepaikkaavuutta. Suomalaisilla keskimäärin on hento hiuslaatu, joka voi aiheuttaa päänvaivaa siten, että hiusten latvat ovat kuivat ja ns. ”huono kuntoiset”, mutta hiuspohja voi olla helposti rasvoittuva. Tällöin liian kosteuttavat ja hiusta pehmentävät tuotteet voivat olla liian raskas vaihtoehto, etenkin jos toiveissa on ilmavat ja kevyet hiukset.

 

Hius ”ongelmat” ovat yksilöllisiä ja oikeita ratkaisuja niihin ei voi yleistää. Ongelmiin on kuitenkin lähes aina ratkaisuja, joihinkin ratkaisu löytyy nopeasti, toisiin taas vaaditaan pitkäjännitteisyyttä ja sitoutuneisuutta.
Me mielellämme autamme kaikkiin hiuksiin liittyvissä kysymyksissa ja huolissa. Lämpimästi siis tervetuloa poikkeamaan liikkeellämme ja tutustumaan palveluihimme ja tuotteisiimme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *