VAALEAT HIUKSET

Julkaistu
” YOU DARE, WE CARE”

Hiusten vaalentaminen on uskaliasta ja välillä myös haastavaa. Oikeilla tekniikoilla, tuotteilla ja ammattitaidolla sitä ei kuitenkaan kannata pelätä vaan usein uskallus on kaiken sen vaivan arvoista.

 

SINÄ OLET VALMIS, MUTTA OVATKO HIUKSESI?

Hiusten vaalentaminen vaurioittaa hiusten rakennetta AINA. Tästä syystä on tärkeää katsoa rehellisin silmin hiusten kuntoa ja miettiä minkälaisen vaaleustason hiuksiin haluaa, ja mihin on valmis sitoutumaan. Kampaajan kanssa on hyvä keskustella haavekuvasta ja miettiä huolella minkälaisessa aikataulussa kaikki on järkevää toteuttaa.  Jos menet kampaamoon, jossa et aiemmin ole käynyt värioperaatiossa, on hyvä mennä ensin hiustenleikkaukseen, sillä tällöin kampaaja näkee hiusten kunnon rehellisesti ja pystyy suunnittelemaan värjäyksen kanssasi paremmin. Samalla on helpompi varata aika värjäykseen, sillä kampaaja tietää minkälainen hiustesi rakenne on ja pystyy näin paremmin määrittelemään kuinka paljon aikaa värjäykseen on hyvä varata.

 

AINA EI TARVITSE OLLA PLATINABLONDI

Kaikki vaaleahiuksiset eivät ole samanlaisia. Platinablondi on yleisin käsite vaaleista hiuksista, mutta vaihtoehtoja on useita. Platinablondin lisäksi voisit olla esimerkiksi:

kalifornian blondi, raidoitettu blondi, karamelli blondi, auringon vaalentama ”sun-kissed” blondi tai pastelli/harmaa blondi.

Hiusten kokonaisuuden suunnittelu niin värin, kuin leikkauksenkin osalta on yksilöllistä ja personoitua. Jokaisella meistä on omat haaveet ja toiveet sekä tärkein, omanlainen hiustenrakenne, joka määrittää sen, mitä ja miten hiuksillesi on hyvä toteuttaa.

Hiusten vaalennuksissa on tärkeää, että koet luottamusta kampaajaasi kohtaan.

Vaalentaminen on iso askel, etenkin sellaiselle, jolle tehdään vaalennus ensimmäistä kertaa, joten epävarmuus tässä kohtaa ei ole hyvä asia. Kampaajalta on myös rohkeaa sanoa rehellisesti jos hän ei osaa toteuttaa hiushaavettasi ja mahdollisesti suositella jonkun, joka osaa.

 

KOTIHOITOTUOTTEET

Hiusten vaalentaminen herkistää hiuksen rakennetta, josta usein seuraa hiusten katkeilua sekä kaksihaaraisia. Lisäksi etenkin vaalennetuissa hiuksissa, hiusten ulkoiset rasitteet kuten erilaiset käsittelyt; föönaus, suoristus, kihartaminen jne. voivat aiheuttaa hiuksiin kuivuuden tunnetta sekä kiillottomuutta.

Kérastase Blond Absolu tuoteperhe on suunniteltu, jotta hius pysyisi puhtaan ja raikkaan sävyisenä sekä tietysti hyvän tuntuisena.

Valikoimassa on violetteja pigmenttejä sisältävä shampookylpy  sekä hiusnaamio, sekä kirkastava shampookylpy ja mieletöntä hoitotehoa antava hoito, jossa yhdistyy naamion tehokkuus sekä hoitoaineen keveys. Hiuksiin jätettävä hoitoaine, viimeistelee hiustenlaiton ja tuntuu ihanalta hiuksissa.

Vaikka sinun vaaleasi ei ole platina blondi, violetteja pigmenttejä sisältäviä tuotteita on hyvä käyttää silloin tällöin. Violetti neutraloi sopivassa suhteessa keltaisia ja oransseja sävyjä, sekä kirkastaa kauniisti myös hyvin vaaleita ruskeita. Jatkuvassa käytössä  kannattaa kuitenkin olla maltillinen pigmenttituotteissa, ettei hius ota itseensä liikaa pigmenttejä. Tällöin Bain Lumiere, kirkastava shampookylpy kannattaa ottaa viikottaiseen käyttöön, jotta väri ei muutu liian kylmäksi.

 

HUOM huom HUOM
<3 BLOND ABSOLU TUOTTEET SAATAVILLA HELMIKUUN PUOLESTA VÄLISTÄ LÄHTIEN <3

 

Seuraavaksi esimerkkikuvat pigmentti shampookylvyn sekä pigmenttinaamion toimivuudesta:

*kuvan hiuksiin tehty lisäksi myös kampaamossa tehtävä Kérastase fusio-dose hoito hiusten kiillon ja selviävyyden parantamiseksi*

 

Täältä pääset tutustumaan Kérastase maailmaan ja  tekemään hiusanalyysin itsellesi vastaamalla muutamiin kysymyksiin;

https://www.kerastase.fi/

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *