Upeat kaksi päivää Kerastase koulutuksessa Kööpenhaminassa, Ursulan terveiset.

Julkaistu

Luksus, välittäminen, lämminhenkisyys, olo että olet lämpimästi tervetullut.

Nämä tuntemukset olivat läsnä joka hetkessä  L´Oreal Academylla Kööpenhaminassa. Tunne jatkuu koko kaupungissa, kaduilla, hotellissa, ravintolassa.

Saimme todella antoisan ja inspiroivan kaksipäiväisen koulutuksen. Sidsel Marie Boegin kanssa pääsimme miettimään sitä, mitä itse olemme ammattilaisina, omia vahvuuksia, omaa persoonaa. On hyvin voimaannuttavaa pysähtyä ja uskaltaa kohdata itsensä.

Lisäksi meillä oli myös tilaisuus käydä tutustumiskäynnillä paikallisissa hius-salongeissa. Meidät otettiin todella ystävällisesti vastaan, oli antoisaa tavata tanskalaisia kollegoja ja nähdä heidän kampaamojaan.

 

Pääsimme myös tositoimiin, sillä testasimme Kérastase uutuuksia. Saimme nauttia ihanasta hiusten kylvetyksestä, sekä hemmottelevasta hiuspohjan hieronnasta valikoiduilla Kerastase tuotteilla.

Janinan toimiessa testipäänä kokeilin ensimmäisten joukossa fusioscrub hoitokuorintaa. Siitä myöhemmin lisää. Upeita tuotelanseerauksia on tulossa Kerastase maailmaan. On ilo olla mukana upeassa Kerastase Ambassador ryhmässä!

 

 

Minä sain myös kokea uuden ihanan Kerastase K-Water käsittelyn hiuksilleni.

K-Water on Kerastasen uusin hoitoinnovaatio!

Se antaa hiuksille säkenöivän kiillon ja silottavuuden pitäen kuitenkin hiukset ilmavina. Aivan uusi ihana hoito, jota tehdään hoitopalveluna meidän liikkeessämme. Hoito sopii ihan kaikille! Kaikkihan me haluamme KIILTOA hiuksiimme, eikö totta?

Saimme ryhmissä keskustella kokemuksistamme ja tuntemuksistamme hoitorituaalin jälkeen. Olimme kaikki sitä mieltä, että se mitä K-water teki hiuksille, on jotain aivan uskomatonta. Jopa syysilman pörröttämistä luonnonkiharoista hiuksista tuli KIILTÄVÄT ja hiuksen pinnasta sileä. Tiheä kampa luisti hyvin läpi hiuksiston!

Tämä on kokemus, jonka haluaa jakaa asiakkaiden kanssa. Ja nyt se on mahdollista <3

 

Voimaannuttavat päivät antavat poweria ja inspiraatiota jokapäiväiseen työhön.

Kuulumisiin!

Love, Ursula

Yksi kommentti “Upeat kaksi päivää Kerastase koulutuksessa Kööpenhaminassa, Ursulan terveiset.

  1. Paluuviite: rivieraua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *