Terveisiä Lontoosta / Salon International

Julkaistu
Huh, niin se aika rientää. Ursula ja Janina olivat Lontoossa hiusmessuilla lokakuun ensimmäisellä viikolla.
Viimeinkin hieman terveisiä ja ajatuksia siis sieltä!

 

 

Salon International messut ovat kasvaneet vuosi vuodelta ja tuntuu, että messutarjonta menee kokoaika laadukkaampaan suuntaan. Itse messualue on jo itsessään hyvin täynnä kaikenlaista, kaikille löytyy jotain. Perinteisesti näytteilleasettajia on useita, niin tuote-esittelijöistä erilaisten työvälineiden ja lisähiusten esittelijöihin.

 

 

 

Lisäksi itse messualueella on monia eri näytöslavoja, jossa on tiuhaan tahtiin upeita näytöksiä. Niissä voikin nähdä aivan mitä tahansa. Tänä vuonna kasari vibat olivat hyvin vahvat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Erityiset suosikit ovat useana vuotena olleet:

upea parturi, kuvaaja ja kouluttaja Kevin Luchmun, joka nähtiin nyt yhteistyössä Panasonicin kanssa.

Kevinistä näkee, että hän nauttii työstään, sillä hänellä on aina ihana hymy huulilla. Miehen työskentelyä on upea katsoa, sillä hän tekee sitä täydellä sydämellä.

 

Not Another Salon. Tämä Persoonallinen kampaamo, tekee upeita värjäystöitä Lontoon sydämessä, ja heidän BOSSLADYnsä Sophia Hilton on tunnettu suorasanaisuudestaan ja ultimaattisesta rehellisyydestään kouluttajana. Hän ja heidän koko tiimi ovat erittäin omistautuneita työlleen, se jos, joku on erittäin positiivista energiaa antavaa katseltavaa ja kuunneltavaa <3

   

 

Lisäksi messuilla on mahdollisuus nähdä paljon erilaisia näytöksiä eri hiusakatemioilta ja koulutustiimeiltä. Näytöksiä on niin monia, että lippuja varatessa meinaa tulla valinnanvaikeus. Leimoista näkee, että muutamassa näytöksessä tuli käytyä:

”Highlights”

On vaikeaa päättää tai yrittää tiivistää vastausta kysymykseen ” mikä messuilla oli parasta”.

Tässä kuukauden aikana, kun on voinut asiaa pähkäillä niin ehkä parhautta on se, mitä voimaa sieltä saa omaan työskentelyyn. Messuilla on paljon taitavia ammattilaisia, jotka tulevat hyvin eri lähtökohdista. Tästä syystä on todella upeaa, kuinka ammattilaiset arvostavat toisiaan ja näkevät millä osa-alueella on kenenkin vahvuus. On voimaannuttavaa seurata sellaisten ihmisten ajatuksia, työtä ja tekemistä, jotka pystyvät seisomaan selkä suorana omien aatteidensa ja valintojensa takana. Mikä tärkeintä, tehden sen dissaamatta muita, tai nostamalla pelkästään itseään jalustalle.

Tälläinen fiilis olisi ihana saada myös Suomeen. 

Ilmaan jäi leijumaan ajatus: ”jos ei arvosta itseään niin, miten kukaan muukaan voisi arvostaa sinua”?

 

Messujen viimeinen päivä usein loppuu tällaiseen fiilikseen:

” onko pakko lähteä jo kotiin”

 

 

Lokakuuta 2020 odottaen <3

Yksi kommentti “Terveisiä Lontoosta / Salon International

  1. Paluuviite: ecmsracin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *