Suomen Italia, Turku!

Julkaistu

Välillä kannattaa vaihtaa maisemaa ja käydä ihailemassa upeita Suomen kaupunkeja.

Pidennettyyn viikonlopuun Ursulalla & Janinalla liittyi parturointi koulutusta sekä Ursula pääsi itse nauttimaan kampaajan penkissä olemisesta Petra Järven käsissä, Sydämen Pohjasta Turun kampaamossa.

 

Lauantaina töiden jälkeen lähdimme ajelemaan kohtia Turkua. Valitsimme Turun, sillä se on täynnä kaikkea mielenkiintoista ja jännittävää sekä ihania kolleegoita <3

Myös isona plussana on se, että kaupungista löytyy paljon ihania ja yksilöllisiä kivijalkaliikkeitä sekä ravintolatarjonta on aika huikea.

Etenkin Jyväskylään verrattuna…

Ravintola Aunea suosittelemme lämmöllä. Sisustus on rennon boheemi eikä ruoka ei ole hinnalla pilattu ja tietysti se on mielettömän hyvää!

 

Koulutusta @ NOTE Salon.

Parturointi on nostanut päätään isosti maailmalla kuten myös Suomessa. Katukuvassa on lisääntynyt miehille tarkoitetut ”barber shopit”.

Me olemme liikkeessämme huomanneet, että lyhyiden hiusten leikkaaminen oikeanlaiseksi kantajalleen on todellakin taitolaji. Lyhyiden hiusten leikkamisessa, oli sitten kyseessä nais- tai miesasiakas, yhdistyyy paljon samoja elementtejä.

Isossa osassa on hallita tietysti erilaiset leikkaustekniikat, mutta tärkeintä on kuitenkin löytää asiakkaan persoonaan sopivat elementit. Lyhyissä hiuksissa tyylejä voi vaihdella ja erilaisia lopputuloksia on niin monta kuin on ihmistäkin. Tästä syystä on erittäin mielenkiintoista käydä kursseilla kuulemassa erilaisia ajatuksia tästä aiheesta.

NOTEssa vietimme aamupäivän keskustellen tietysti hiuksista, mutta myös kaikesta maan ja taivaan väliltä sekä seuraten Laurin toteuttamaa leikkausta. Sunnuntai aamupäivä oli erittäin antoisa, josta jäi paljon ajatuksia mutusteltavaksi.

Instagramissa Noten meininkiä voi seurata @note.salon & @note.education

NOTEssa mukavaa on se, että Lauri ja Noora pitävät koulutuksia siis liikkeessään, jossa he myös päivittäin tekevät liiketyötä muiden kolleegoidensa kanssa. Heti ovesta sisään astuessa tuli fiilis, että on heidän kotonaan. Varmasti ei jää viimeseksi kerraksi kurssien osalta.

Laurilla ja Nooralla on pitkä koulutustausta ja ovat viimein päässeet toteuttamaan haaveensa omasta koulutustarjonnasta, joka ei ole sidoksissa mihinkään tiettyyn brändiin sekä omasta liikkeestä.

 

Kampaaja kampaajalla!

”Olin suunnattoman innoissani, kun Janina kertoi varanneensa mulle kampaamoajan Turkuun”!
Edellisestä kerrasta oli jo liian kauan. Se, että oikeasti käy kampaajalla jossain muualla kuin omassa liikkeessä, on ihanaa vaihtelua.
Se on jännää, omaa aikaa, niin rentouttavaa ja niin opettavaista.
Koin tämän ihanuuden tällä kertaa Petra Järven käsittelyssä. Hän palveli mua liikkeensä nimen mukaisesti Sydämen Pohjasta!
Todellakin!

Fiilikseni oli korkealla jo mennessä, mutta mitä sen olikaan kaiken tämän kokemuksen aikana ja sen jälkeen. Loppupäivän kuljin tanssiaskelin ja mieli kepeänä. Kiitos Petra. <3

– Ursula

 

Mitäs pidätte tyylistä?

Petran liikkeitä (Helsinki & Turku)  voi seurata instagramissa @sydämenpohjasta & @sydämenpohjastaturku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *