Paperimekko

Julkaistu
Kolmas kerta tällä kokoonpanolla luovanprojektin merkeissä

Siiri ja Kaisa ovat kyllä aikamoisia taitureita. Viimeisin projekti toteutettiin maalista. Tällä kertaa materiaalina toimii paperi. ( Joku saattaa muistaa myös muovikukkaprojektin keväältä).

Vieläkin on vaikea käsittää, että tämä mekko on kokonaan tehty paperista!!!  Mustavalkoiset Trendilehtien kuvat ja artikkelit pääsivät uusio käyttöön Liisan päällä. Ei voi kyllä muuta sanoa lopputuloksesta kuin WAU!

 

”Kokeiltiin miten lähdettäisiin työstämään paperia;
taittelemalla, repimällä, rypistämällä ja rullaamalla. Ideat hautuivat kesän ajan”.
-Siiri

 

 

”Oltiin Kaisan kanssa inspiroiduttu paperista viime keväänä. Annettiin prosessille vähän omaa aikaa ja yks aamu ajatus projektista putkahti päähän. Pari viikkoa sitten lähettiin työstämään matskua.
Nyt kun fiilistelee valmiita kuvia nii AI ETTÄ! kun on onnellinen ja kiitollinen olo. Mahtavaa että ympärillä oli just nää tyypit, keiden kanssa sai toteuttaa tän projektin. KIITOS! ❤️”
– Siiri

 

Projekti

Kokonaisuutta harvemmin mietitään etukäteen, vaan meininki pidetään nimensä mukaan luovana. Lähtökohtana koko projektille oli materiaali. Paperimekko saatiinkin kuvausta edeltävänä iltana valmiiksi, joten mekon tyyliä ei etukäteen täysin tiedetty. Meikin ja hiusten osalta visio tulee kuvauspäivänä, jolloin kuvausmalli ja mekko määrittää sen, mitä tehdään.  Ihastuimme mekossa oleviin paperirulliin ja ajatus pääkoristeesta syntyikin vasta kampaamossa Liisan istuessa Janinan penkissä. Siiri nappasi kuumaliimapistoolin ja alkoi kasata koristetta, kun viimeistelimme kampausta.

Luovuutta parhaimmillaan!

Tällaiset projektit haastavat ammattilaisena ja kasvattavat luovuutta. On myös mielenkiintoista seurata kuvaajan ja mallin välistä työskentelyä, se on mielettömän inspiroivaa! Emmi on kuvaajana aivan uskomaton ja suosittelenkin häntä lämpimästi, mikäli mietit kuvaajaa johonkin projektiin <3

Myös meikillä on suuri merkitys kuvauksissa. Anni toteuttaa upeita meikkejä ja hänen innostus meikkaamista kohtaan näkyy. Hän on ammattilainen, joka yllättää taidoillaan, ideoillaan ja luovuudellaan kerta toisensa jälkeen.  Annin töitä voi seurata instagramissa @annijaamuah

 

 

Paperimekko: Siiri Ahonen & Kaisa Jurvanen / Luovaprojekti
Kuva: By Emmi
Meikki: Anni Jää / Loihtimo
Hiukset: Janina VatanenYkköset Hiussalonki
Malli: Liisa Tirkkonen

 

INSPIROIVAA VIIKKOA,
terkuin Janina

 

Lisää kuvia luovista projekteista voit katsoa täältä:

LUOVAT PROJEKTIT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *