Mitä kuuluu kevään hiuksille?

Julkaistu
Viileää ja lämmintä sopu suhteessa
Hiukset:  Maija

 

Hiusväreissä nähdään paljon eri sävyjä. Samassa värjäyksessä voidaan nähdä sekä kylmiä, että lämpimiä vivahteita. Se tekee hiuksista kauniin terveen, usein, jopa tuuheamman näköiset. Vivahteikkaat sävyt myös kuluvat kauniisti hiuksista eikä värin ylläpidosta tarvitse pitää niin tiukasti huolta kun vaihtoehtoisesti kokonaan kylmästä hiusväristä.

Myös täysin värjäämättömät hiukset voivat olla luonnostaan monen eri sävyiset = luonnollisuus.

 

 Kampauksissa haetaan usein rentoutta ja romantiikkaa

Lettitekniikoilla ja pudonnoilla luodaan kestäviä, mutta myös kauniin korumaisia kampauksia. Hennoistakin hiuksista saadaan paksun näköiset eikä hiuskorut välttämättä ole tällöin tarpeen. Hiuskorut voivat kuitenkin tuoda kauniin lisän tyyliin, etenkin jos asuste on hyvin klassinen.

Tällöin hiuskoru voi toimia upeana katseenvangitsijana.

Kampaus: Satu

 

Pehmeitä, murrettuja sävyjä

Kesää kohti mentäessä monet haluavat vaalentaa hiuksiaan ja kirkastaa yleisilmettä hiuksissa.  Hiuksia voidaan freesata vaalentamisen sijasta myös murretuilla, esimerkiksi kuvan kaltaisilla sävyillä.

Liian kylmät vivahteet voivat joissakin tapauksissa viedä väriä kasvoilta, etenkin jos päivetystä ei vielä iholle ole kerennyt tulla. Kannattaa siis leikitellä ajatuksella, olisiko mielenkiintoa kokeilla jotain hieman lämpimämpää, mutta kuitenkin raikasta sävymaailmaa.

Erilaiset lämpimät sävyt ruskeista vaaleisiin, ruusukultaiset, kuparihtavat, pinkahtavat, punertavat usein tuovat hiukseen kiiltoa ja täyteläisyyttä.

Hiukset: Janina

 

 

Uusi kevät look hakusessa?
Soita ja varaa aika meille niin keksitään jotain uutta ja piristävää!
P. 010 235 1070

 

Ihanaa ja aurinkoista kevättä,

 

toivottaa Ykköstiimi <3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *