Meikki, hyvä ystävä vai vihollinen?

Julkaistu

Jokaiselta löytyy se pieni tai iso pussukka johon on kertynyt ne suosikkituotteet, kuten myös ne ihan hirveät virhehankinnat. Sitten löytyy sientä, sutia, sivellintä ja spaattelia. Kyseessä on tietenkin meikkipussi. 

Kuinka usein sun tulee käytyä ’the pussin’ sisältö läpi ja poistettua ne tuotteet joita et käytä?

 

Kuvassa allekirjoittaneen ’the pussin’ sisältö..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kukapa ei haluaisi herätä ’kauniitjarohkeat’ tyyliin, täydellinen meikki kasvoilla ja hiukset täydellisesti. Mun kohdalla se ei ainakaan tapahdu.

 

Tässä voisi jaaritella ummet ja lammet ihonhoidosta sekä erinäisistä hoitotuotteista, ne puheet jätän kuitenkin ammattilaisille. Totean vain sen, että itse puhdistan kasvot aamuin illoin, ja  käytän yö-ja päivävoidetta.

 

Sitten se meikkaaminen…

 

Meikillä ilmaiset itseäsi, korostat ’suosikkikohtiasi’, häivytät ’ei haluttuja’ kasvonpiirteitä, nuorennat itseäsi tai meikkaat itsesi näyttämään vanhemmalta kuin olet. Kätesi ja meikkisi on sellainen combo, jolla on vain taivas rajana.

 

Miten varjostaa/häivyttää?

Kun katsot peilikuvaasi, mitkä kohdat näyttävät hyvältä ja minkä haluaisit häviävän?

Maltti on valttia tässäkin asiassa, ja kokeilemalla löytyy se kultainen keskitie. Vanha kaunis totuus on sekin, että tummalla luot varjoa (Ja saat ne ’ikävät, ei halutut’) piirteesi katoamaan. Vaalealla taas korostat niitä ihania puoliasi, jotka haluat kaikkien näkevän.

 

 

Siinä on mun naama, toisella puolella normi kolmen minuutin työmeikki, toisella on valoa ja varjoa korostamassa ja häivyttämässä..

Somesta löytää kaikkea mahdollista ja mahdotonta. Tutustu kuitenkin rauhassa peilikuvaasi ja anna mielikuvitukselle vapaat kädet. Ilmettä on helppo piristää vaikka värillisillä rajauksilla, huulipunalla tai kiillolla. Ja poskipuna, oh my god, jos johonkin tuotteeseen voi rakastua, niin mä olen rakastunut. Sillä sä saat niin ihanan kuulauden, värin ja elon sun kasvoihin ettei mitään rajaa.. Tai no rajaa joo, överit on siinäkin paha.. Kasari on historiaa tietystä syystä. Nyt opetellaan ja kokeillaan paljon uusia ihania juttuja. Kuulaus ja heleys on tänä päivänä pop, ja kesää kohti mentäessä meikin käyttö kevenee ainakin mulla.

 

Tää oli nyt kevyt pintaraapasu meikkaamisen maailmaan. Kysymysten noustessa ota rohkeasti yhteyttä, ja jos oot yhtään epävarma kuinka meikata kivaa päivämeikkiä, iltameikkiä tai muuten vaan saada uutta ilmettä, varataan yhteistä aikaa ja käydään läpi mitä sä haluat ja mikä sulle käy.

 

 

Meillä on nyt ollut käynnissä arvonta, jossa on ollut palkintona tuotepaketti, ja meikkausopastusta, ja kun on käynyt läpi mitä meikkiongelmia muilla on, huomaan et pitää tehdä postaus myös isommalla pintaraapasulla. Nyt nauttimaan auringosta ja keväästä, ja muistakaa aurinkorasva.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *