Kolme klassikkoa pikkujouluihin

Julkaistu

Pikkujoulut antaa hyvän syyn päivittää vaatekaappia.  

Muutamat asuvinkit toimivat ajattomina klassikkoina, joita yhdistelemällä pystyy luomaan tyylejä arkeen ja juhlaan.

 

Kuvat Pasi Hakala /  Studio Varjo

 

Pitsikuosi

Pitsikuosia näkee vuodenajasta riippumatta lähes aina erilasisissa muodoissa ja väreissä. Musta ei koskaan poistu muodista, sopien kaikenikäisille ja kaiken kokoisille.

Pitkähihainen paita on tyylikäs ja sopii loistavasti niin päivä kuin iltatapahtumiin. Alaosaa muokkaamalla tyylistä saa rennon tai super glamourin. Rennoimmillaan pitsipaidat toimivat farkkujen kanssa. Juhlavaan tyyliin hyvin istuva hame tai suorat housut luovat särmikkään lookin.

Pitsikuosit ovat itsessään näyttäviä ja koristeellisia, joten hiukset voivat olla yksinkertaiset. Ponnari, kruunattuna näyttävillä  korviksilla  sopivat nopeaan viimeistelyyn, etenkin jos täytyy työpäivän jälkeen jo juosta illan menoihin.

 

Korut

Jos vaatteiden tai hiusvärien kohdalla arastelee värien kanssa, voi koruilla luoda twistiä kokonaisuuteen. Korvikset ovat kovassa huudossa tällä hetkellä. Tarjolla on paljon myös täysin Suomessa tehtyjä koruja. Torikulmassa sijaitsevassa KOTO Designissa on koruja jokaiseen makuun ja kaikki valikoimassa ovat Suomalaista designia. MARS korukaupoille! 

Korvismania on saattanut hieman jyrätä alleen kaula- ja rannekorut, joten niitäkään ei pidä unohtaa. Pikkujoulukausi voi olla viileä sateiden ja luihin asti yltävän tuulen vuoksi, joten monet suosivat pitkähihaisia ja korkeakauluksisia paitoja. Tällöin kaulakoru voi toimia pikkujouluasun ”kirsikkana kakun päällä”.

PS. Mustan asun kanssa saman värinen huulipuna ja korvikset/kaulakoru/rannekoru ovat ihana yksityiskohta. 

 

Avonainen selkä

Totaalinen katseiden kääntäjä on kyllä selän kauniisti paljastava mekko tai paita. Itselle täydellisesti istuvaa vaatekappaletta voi olla haasteellista löytää, jolloin yksi vaihtoehto on teettää itselleen sellainen.

Etenkin juhlissa, joissa on juhlava pukukoodi,  nuttura/lettikampaus antaa avonaisen selän kerätä huomion itseensä. Rennompaa tyyliä havitellessa esimerkiksi laineet tuovat pehmeyttä ja sensuellisuutta kokonaisuuteen.

 

 

Mikäli kaipaat pikkujouluihin kampausta varaa aika meille kätevästi verkosta 24/7:

Maija tekee meillä myös meikkejä, joten koko juhlatyyli voidaan luoda meillä <3

Ajanvaraus

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *