Kérastase TOP 5

Julkaistu
Hiustuotteilla voi olla yllättävän iso merkitys siihen, miltä hiuksesi näyttävät ja tuntuvat.

Yksinkertaistetusti shampoon tehtävä on pestä hiukset ja hiuspohja puhtaaksi. Hoitoaineilla, niin pois pestävillä kuin jätettävillä on tarkotus hoitaa hiukset ja mahdollisesti hiuspohja, sekä muotoilutuotteiden tarkoitus on auttaa hiuksia pysymään halutussa muodossa.

Kérastase TOP 5 mahtuu kolme erilaista shampookylpyä sekä kaksi hiuksiin jätettävää hoitotuotetta.

Suomalaisille hiuksille kaikki nämä viisi vaihtoehtoa sopivat paremmin kuin hyvin, syyt selviävät seuraavaksi.

 

Best seller #1

Hiusöljy. Kaikille sopiva tuote, iästä, hiusten pituudesta tai rakenteesta (kunnosta) riippumatta. Hiusöljy pitää hiukset hyvän tuntuisina.

Täysin käsittelemättömään hiukseen öljy antaa lisää kiiltoa ja saa hiukset tuntumaan joustavammilta. Vastaavasti paljon käsiteltyyn hiukseen öljy antaa lisäksi myös tarvittavaa kosteutusta, auttaen esimerkiksi näin väriä pysymään hiuksessa paremmin.

Hyvin kuiville ja karheille hiuksille öljy on hiusten elämän elixiiri.

Kuiva hius imaisee öljyn tuoman kosteuden ja tuntuu miellyttävämmältä sekä näyttää paremmalta. Öljy vie hiuksista sähköisyyttä ja siloittaa hiuksen pintaa. Öljyä voi käyttää myös ennen hiustenpesua tehohoitona.

 

Best seller #2

Ylivoimaisesti suosituin shampookylpy kautta-aikojen, sillä se pesee hiukset ja hiuspohjan hyvin, jättäen hiukset ihanan pehmeän ja hoidetun tuntuisiksi. Etenkin talvella hiuspohja ja iho kuivuu, lisäksi voi jopa hilseillä. Tämä shampookylpy on ensiapua talven kuivan ilman aiheuttamiin oireisiin, suosittelemme kuitenkin käyttämään tätä ympäri vuoden vaikka rinnalla olisi joku toinenkin shampoo. Myös miehet ovat rakastuneita tähän, sillä hiukset jäävät hyvän tuntuisiksi ja ovat helpot muotoilla.

Tuoksumaailma on raikas ja neutraali, joka mahdollistaa tuotteen sopivuuden kenelle tahansa.

 

Best seller #3

Hiuksiin jätettävä hoitoaine Ciment thermique sopii eritoten suomalaiselle hennolle hiukselle. Rakennepaikkaavat ainesosat auttavat hiusta pysymään sileänä, mutta kuitenkin ilmavana. Huumaava tuoksu tuo mieleen kesän. Aurinkoa rakastaville ihmisille tämä tuote on #must sillä auringon kuivattamat hiukset kaipaavat hieman rakkautta, toisinsanoen kevyttä kosteutusta ja pehmeyden tuntua.

Suosittelemme Resistance tuoteperhettä etenkin ihmisille, jota vaalentavat säännöllisesti hiuksia raidoittaen. Vaalentaminen rikkoo aina hiuksen rakennetta, joten rakennepaikkaavat tuotteet auttavat hiusta pysymään kauniina, siitä huolimatta <3

 

Best seller #4

Bain Densite shampookylpy antaa hiuksille vahvuuden tuntua. Shampoon tehokkuus yllättää asiakkaat kerta toisensa jälkeen,ollen tästä syystä erityisen haluttu tuote. Maksimaalisen vahvuuden halutessaan samaan tuoteperheeseen kuuluva hoitoaine sekä muotovaahto takaavat huikean pidon ja tuuheuden tunnun hiuksillesi.

Volyymia antavat tuotteet mielletään usein hiuksia kuivattavaksi, mutta tässä tapauksessa hiukset eivät jää liian kuivan tuntuiseksi. Densifique tuoteperheestä löytyy  myös ihana naamiohoito, jonka geelimäinen koostumus tekee hiuksista hoidetun tuntuiset, mutta joustavat.

Mikäli kaipaat hiuksiisi vahtuutta, suosittelemme Densifique tuoteperhettä lämpimästi <3

 

Best seller #5

Yksinkertaisuus on kaunista. Bain satin 1 shampookylpy on hiuksia kosteuttava. Lähes jokainen ihminen kaipaa aika-ajoin (ellei koko ajan) hiuksiin lisää kosteutta, jonka vuoksi myös Bain satin 1 sopii kenelle tahansa. Hiuspohja pysyy hyvän tuntuisena, hiukset saavat juuri sopivan määrän hoitavuutta, jotta ne pysyvät kuitenkin kevyen tuntuisina. Sopii koko perheelle, jonka vuoksi on yksi myydyimmistä tuotteistamme.

 

Hyviä hiuspäiviä, toivotaa Ykköstiimi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *