Ihana kesäpaketti hiuksillesi

Julkaistu
Haluamme tarjota asiakkaillemme uuden palvelun kesän ajaksi.

Aurinko saattaa tärvellä hiusvärin toivottua nopeammin kesäisin. Palvelu sisältää hiusten sävytyksen lisäksi Kérastase fusio-dose hoidon, joka antaa hiuksen pintaan mielettömän kiillon ja hetkellisen suojan, joka on loistava esimerkiksi ennen lomamatkalle lähtöä tai ennen viikonlopun juhlia, kun tukka halutaan kauniin ja eloisan näköisiksi.

Kesäpakettia meillä toteuttavat elokuuhun saakka Essi ja Emmi hintaan 90€.

 

Nooralotan hiukset on värjätty DIALIGHT sävyillä hyvin lähelle hänen omaa väriä, kuitenkin niin, että väri luo pienen syvyyden kokonaisuuteen eli väri on hitusen tummempi kuin hänen oma värinsä.

 

”Hiukset kesäkuntoon -paketti on helppo ja nopea ratkaisu meille jahkailijoille, jotka haluaisivat päivittää hiukset kesäksi, mutta jotka eivät oikein tiedä, mitä niille hiuksille kannattaa tehdä. Paketti sisältää hiusten leikkauksen, sävyn freesauksen kevyellä L’Oréal DIAlight sävytteellä ja Kérastasen kiiltokäsittelyn.”

Lue koko juttu täältä ja opi myös meidän numero 1 suosikki kesätuotteista:

https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/muista-suojata-hiukset-oikein-kesalla/

 

 

Mitä tämä palvelu siis käytännössä tarkoittaa?

Hiukset saavat maksimaalisen kiiltokäsittelyn.  Hiukset sävytetään hoitavalla DIALIGHT sävytteellä, ja hoidetaan Kérastase fusio- dose hoidolla.

Halutessaan hiukset voidaan lisäksi leikata.

Tämä paketti soveltuu loistavasti hiusten kasvattajlle, sillä sävytys on erittäin hellävarainen.

Palvelu on nopea toteuttaa, aikaa palveluun varataan keskimäärin 60-90min.

(paksut hiukset vievät tietysti enemmän aikaa kuivatuksineen)

Dialight sävyjä on laaja valikoima, joilla voidaan toteuttaa kauniita ja heleitä lopputuloksia vaaleista tummiin sävymaailmoihin.

Tämä palvelu on täydellinen sinulle, joka haluat hiusvärisi olevan luonnollinen ja moniulotteinen.

 

Meidän instagram tilillä näät ”kesäpaketti” kohokohdasta millainen lopputulos tällä palvelulla on mahdollista toteuttaa kaikkine vaiheineen.

 

Asioita, joita ottaa huomioon:

Tarkoituksena on siis luoda hiuksiin kaunis ja luonteva sävy. Jos haaveissa on suuri muutos niin tällöin valitaan hiusten pituuden mukaan monisävyvärjäyspalvelu.

Jos hiuksissasi on harmaata, tämä palvelu voidaan toteuttaa. Dialight sävy ei kuitenkaan peitä harmaita, joten kun 100% harmaiden peitto on kyseessä, valitsethan hiusten pituuden mukaan värjäyspalvelun.

 

 

Kesäpaketti palvelu on loistava tilaisuus myös kokeilla jotain uutta sävymaailmaa. Dialight sävyt kuluvat hiuksista kauniisti ja värjäyskierteeltä on mahdollista välttyä.

 

Tervetuloa päivittämään hiukset kesäkuntoon <3

 

Ajanvaraus

 

2 kommenttia “Ihana kesäpaketti hiuksillesi

  1. Paluuviite: spinnykids
  2. Paluuviite: lvishome

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *