Häähumua part 2019

Julkaistu
*Blogiin kuvat otettu Häät & Juhlat lehdestä

Häämessut tulevat taas Paviljonkiin 16.2 eli tämän viikon lauantaina. Luvassa on ihania mekkoja, koruja, hiuksia ja vaikka mitä inspiroivaa. Häämessut ovat ihana tapa päästä hetkeksi pois arjen kiireistä ja nautiskella häähumun tunnelmasta. Vaikka ei itse olisikaan menossa naimisiin niin messujen tunnelmasta on ihana mennä ottamaan kaikki ilo ja kauneus irti.

       

Nykyään on ihanaa se, että häitä vietetään hyvin monella eri tavalla. Uskalletaan rikkoa normeja ja tehdä tärkeästä päivästä aidosti omanlainen.

On perinteisiä häitä, rentoja, ystävien kesken häitä, teemahäitä. Vain taivas on rajana ideoille.

Se myös mahdollistaa jokaiselle parille täysin omannäköiset, persoonalliset häät. Oli sitten kyseessä hyvin intiimit, pienet, tai vaihtoehtoisesti hyvin suuret häät, jossa missään ei säästellä.

Myös juhlatyyli morsiusparilla voi olla hyvin perinteisestä, erittäin rentoon lookkiin.

Ihania yksityiskohtia voi lisätä niin pukuun kuin hiuksiinkin. Koruilla saa yksinkertaisenkin mekon loistamaan ja kruunattua kokonaisuuden. Pramea mekko voi taas erottua edukseen yksinkertaisemmalla kampauksella ja koruilla. Toki myös mielummin överit kuin vajarit voivat olla hääpäivän teema, jolloin kimalluksesta ei säästellä. Tärkeintä hääpäivänä, on oma fiilis ja hyvä olo.

 

Myös me olemme mukana häämessuilla Paviljongissa lauantaina. Ykköset Hiussalonki järjestää miestennäytöksen Vaatetusliike Aaron´s n kanssa sekä myös naisten juhlamuotinäytöksen.

 

Itse tapahtumaan sekä ohjelmaan voi tutustua täältä:

JYVÄSKYLÄ 16.2.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *