Hää- ja juhlatyylit

Julkaistu

Paviljongissa oli ihana tunnelma satojen ihmisten ihastellessa messutarjontaa. Näytöksissä nähtiin ihania lookkeja ja kuultiin erilaisten ohjelmien muodossa vaikka mitä, oli upeita musiikki esityksiä ja mm. avioehto asiaa. Super mielenkiintoista. Etenkin upea viulisti jäi mieleen!

Juhlanäytöksemme upeat mimmit Morileen mekoissa <3

 

Miten morsiuslookkia lähdetään työstämään?

Hiusten väri ja hiusten pituus vaikuttaa huomattavan paljon kampaukseen. Hartioille ylettyvistä hiuksista saadaan jo upean kaunis kampaus, etenkin jos toiveena on hiukset kiinni oleva kampaus. Hiuksia ei siis tarvitse kasvattaa vuosi tolkulla. Lisähiuksilla saadaan helposti tuuheutta ja muhkeutta, jos hiukset ovat hennot.

Omaan lookkiin voi meikin osalta miettiä haluaako esimerkiksi voimakkaita kontrasteja huulipunalla tai silmämeikillä, vai olisko nudempi kokonaisuus enemmän oma juttu. Jos kuvat otetaan hääpäivänä, kannattaa ajatella, haluaako kuvia varten hieman voimakkaampaa kontrastia kuin normaalisti.

Hiusten, silmien, ja ihonväri vaikuttaa myös meikkiin. Ammattitaitoinen meikkaaja osaa neuvoa sinulle parhaat mahdolliset sävyt ja kuinka korostaa parhaita puoliasi. Upeista meikeistä seuraavissa kuvissa vastaa Ripsibar ihana henkilökunta.

Kuvat Vilja Vuolle, meikit Ripsibar, Hiukset Hiussalonki Ykköset

  

 

Kaikki lähtee persoonasta.

Joku voi haluta koko lookin täyteen glitteriä ja joku toinen taas haluaa kokonaisuuden olevan mahdollisimman luonnollinen.

hiukset Ykköset Hiussalonki, meikki Ines Heinäjärvi

Inspiraatiokuvat ovat aina hyviä. Etenkin kampauksissa kuvista pääsee helposti jyvälle, mistä asiakas pitää. Kuvista on myös helppo sanoa, onko kuvien kaltainen tyyli mahdollista toteuttaa ja, mitä voidaan tehdä, jotta toiveet saadaan toteutettua.

hiukset Ykköset Hiussalonki, meikki Ines Heinäjärvi

Kuten edellisessä postauksessa tuli mainittua, on ihanaa, että häissä ja häätyyleissä ihmiset uskaltavat ja haluavat tuoda esiin omaa persoonallisuuttaan. Tärkeää on, että tärkeä päivä on sellainen kuin itse haluaa.

hiukset Ykköset Hiussalonki, meikki Ines Heinäjärvi

 

Kukkasia tyyliin

Myös kukkakoristeet ja kukkaseppeleet ovat monien morsianten mieleen. Etenkin kesähäissä bohotyyli on ollut suosittua niin morsianten kuin kaasojen tyylissä, mutta lisäksi myös juhlapaikan sisutuksessa ja teemassa.

koriste ja seppele Mestarin kukka, sokos, meikki Ripsibar, hiukset Ykköset Hiussalonki

 

Mielellämme autamme kaikissa hiuksiin liittyvissä kysymyksissä. Meille voi soittaa numeroon 010 235 1070 tai tulla käymään paikan päällä.
Ihanaa maaliskuuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *